Sisena victòria de la temporada per Marc Márquez

Márquez guanya després d’una espectacular batalla a Aragó i aconsegueix la sisena victòria de la temporada.

En un diumenge assolellat i calorós a Aragó, Marc Márquez va arriscar triant un pneumàtic del darrere tou en comptes del dur, guanyant així després d’una dura batalla amb Andrea Dovizioso i Andrea Iannone.

El pilot de l’equip Repsol Honda augmenta el seu lideratge amb 72 punts al capdavant del campionat quedant només cinc carreres per acabar la temporada de MotoGP 2018.

Amb aquesta victòria, la cinquena a Aragó i la sisena de la temporada, Marc augmenta les seves victòries a 67, 41 a MotoGP, el que significa que ara està empatat amb Mike Hailwood (41) pel quart lloc en la llista de pilots amb més GP guanyats a Honda, darrere de Jim Redman (45), Dani Pedrosa (54) i Mick Doohan (54).

En menys de dues setmanes, el Repsol Honda Team volarà a Tailàndia per a disputar la primera cursa al país que tindrà lloc al Circuit Internacional de Buriram.

Marc Márquez: “Em vaig aixecar amb la idea de que avui podria arriscar-me. Durant tot el cap de setmana no m’havia sentit totalment a gust amb el pneumàtic del darrere dur, així que, després de l’escalfament, li vaig dir al meu equip que volia fer servir el tou del darrere . Això ens va portar bastantes discussions, però al final vaig guanyar la carrera perquè vaig poder convèncer!

Al final, va ser l’elecció correcta. Vaig tenir un bon començament, però poc després gairebé perdo la part davantera en un punt brut a la pista, així que vaig haver de deixar anar els frens i obrir una mica. No em vaig adonar que el Lorenzo havia caigut fins el final. De totes maneres, la baralla va ser molt ajustada amb Dovi i Iannone; va ser una dura però dins dels límits. Això és MotoGP, i és el que la gent li agrada veure. Motorland és un dels meus circuits favorits, i vaig gaudir molt durant tot cap de setmana fins i tot en els moments de tensió, amb els esdeveniments, la gent i moltes coses a fer cada dia. Vull dir, està bé però també és molt exigent. Fins i tot amb tot això, vaig aconseguir mantenir-me concentrat, treballar bé amb l’equip i, finalment poder aturar les Ducati.

Al matí vaig escoltar “In my feelings” de Drake i en la volta d’honor vaig tornar a pensar en aquesta cançó i va ser genial. De totes maneres, ara més que mai és el moment de mantenir la calma i administrar bé els caps de setmana de carrera, perquè vull guanyar el campionat i per fer-ho has d’estar completament concentrat “.