Alex Márquez: “Estic molt content pel campionat, l’any passat es va escapar per molt poc”

Alex Márquez (Cervera, 1996.04.23) ha aconseguit el seu primer títol d’importància internacional avui al circuit d’Albacete, en proclamar-se campió del CEV Buckler en la recentment creada categoria de Moto3 a falta d’una cursa per disputar-se, en una temporada en què acumula dues victòries i dos segons llocs en les sis curses disputades fins ara.

El menor dels Márquez aconsegueix així un títol que se li va escapar la temporada passada en l’última carrera disputada a Jerez i va recaure en les mans del seu company d’equip al Monlau Competició, Alex Rins. Aquesta vegada el seu major competidor ha estat l’alemany Luca Amato, que avui donava en orris les seves opcions al campionat amb una caiguda quan disputava les places d’honor.

Així explicava Márquez seu cap de setmana, complicat després de la petita lesió que pateix al canell, deguda a una caiguda en l’última carrera del Mundial de Moto3, on participa amb l’equip Ambrogio des Indianapolis: “Sabíem que seria un cap de setmana dur per la lesió de canell, des de divendres ha costat molt, però a poc a poc hem aconseguit posar la moto a punt i anar ràpid “i afegia:” per a la carrera no sabia com anava a respondre el meu canell, al final m’he ressentit una poc. ”

Quant a la seva 4ª plaça en carrera va comentar: “Quan he vist que Luca queia he decidit quedar-me on era.”

Finalment sobre el títol aconseguit afegir: “Estic molt content per aquest campionat, que l’any passat es va escapar per molt poc, i donar les gràcies a tots els que m’han ajudat a aconseguir-ho.”

Ara Márquez partirà cap a Itàlia per disputar el proper cap de setmana el Gran Premi de San Marino, però ho farà amb un títol de campió d’Espanya a la butxaca, cosa que no va poder fer el seu germà abans de desembarcar en el mundial de 125cc.